+31 (0)318 541 111

+31 (0)318 541 111

Nieuwsartikel

Prometheus op de ICT & Logistiek 2022

 

Meld je aan en maak kans op een Prometheus Health Check!


Dit jaar is Prometheus Informatics weer aanwezig op de ICT & Logistiek. Op 8, 9 en 10 november vindt het grootste event voor ICT toepassingen en -diensten in de logistieke keten plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Hoe inzichtelijk is jouw data?
Inzicht in data is het thema waarmee Prometheus zich dit jaar profileert. Inzicht in data is essentieel voor snelle en efficiënte opdracht afhandelingen, zoals bijvoorbeeld leveringen en pick-ups. Voor alle partijen in de logistieke keten, van planner tot chauffeur tot klant. De softwareoplossing van Prometheus geeft op basis van hoogwaardige gegevens een real time inzicht in het logistieke proces. Denk aan route, rijstijl en rij- en rusttijden.

Data-uitwisseling draagt bij aan een transparante, flexibele en betrouwbare logistieke operatie. Onze softwareoplossing brengt uw operatie naar een hoger niveau.

Meld je aan en maak kans op een gratis consult

Haal je dezelfde prestaties uit je logistieke proces of gaat de conditie ongemerkt achteruit? Prometheus stelt voor een aantal deelnemers een consult beschikbaar waarbij het operationele proces on-site wordt geanalyseerd: De Prometheus Health Check.
Hierna volgt een advies waarin verbeteringen aan de hand van onze software mogelijk zijn. Als dit advies wordt omgezet naar een opdracht, dan wordt ook het plan van aanpak door ons bekostigd.

Waarom inschrijven?
Voor logistiek- en IT-professionals de ICT & Logistiek hét evenement om kennis te maken met logistieke automatiseringsoplossingen. Tijdens dit evenement ontdek jij de invloed van data is op jouw dagelijkse praktijk. Zo zorgt onze softwareoplossing onder andere voor meer grip op:

  • Gereden kilometers vs nettowinst
  • Onderhouds- en reparatiekosten
  • Vele andere variabelen die ten goede komen aan jouw logistieke operatie

Wil je meer weten? Bezoek ons tijdens de ICT & Logistiek 2022 op stand 01.C031. Meld je aan op: https://events.jaarbeurs.nl/ict-en-logistiek-logistica-next/begin?ref=PrometheusInformatics

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan