+31 (0)318 541 111

+31 (0)318 541 111

Nieuwsartikel

Rolf van den Breemer nieuwe Algemeen Directeur Prometheus

Sinds 10 januari 2024 geeft Rolf van den Breemer invulling aan de rol van Algemeen- en Technisch Directeur bij Prometheus Informatics. Middels dit nieuwsbericht stellen wij Rolf graag aan u voor.

Rolf van den Breemer - Prometheus Informatics - Januari2024Rolf heeft in de afgelopen 21 jaar relevante ervaring opgebouwd in consultancy, operations management, de ontwikkeling van software én als ondernemer in het Nederlandse MKB. “We willen bij Prometheus flinke verdere stappen gaan zetten de komende jaren. Dit kan want Prometheus heeft een fantastisch product en er is diepgaande kennis en ervaring op het gebied van logistieke bedrijfsprocessen aanwezig.”

In de Griekse oudheid was Prometheus degene die de mens een belangrijk middel gaf, het vuur. Maar Prometheus staat ook voor vooruitziendheid. Over dit laatste zegt Rolf: “Die voortuitziende blik is enorm belangrijk om te kunnen anticiperen op de wensen en behoeften van onze klanten. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van processen én de doorontwikkeling van onze software, zodat we onze klanten blijvend kunnen helpen bij het optimaliseren van hun logistieke operatie.”

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan