+31 (0)318 541 111

De beste consultants

voor, tijdens en na de implementatie

Prometheus Informatics’ consultants vormen de schakel tussen uw klantbehoefte en een innovatieve, passende softwareoplossing. 

Ons team van consultants bestaat uit een mix van oudgedienden die zich binnen onze klantenkring reeds bewezen hebben en nieuwkomers die de zaken met een frisse blik bekijken. Die combinatie zorgt voor gedegen, passende en verfrissende oplossingen.

Hieronder leest u meer over ons team. Kom gerust eens langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Sven van Hoeijen

Sven van Hoeijen

Projectmanager

Sven is sinds 2015 actief als consultant en sinds 2017 werkzaam voor Prometheus Informatics. Sven formuleert samen met de klant de bedrijfsmatige behoefte en zet die om in softwareoplossingen. Binnen grotere projecten treedt hij op als projectmanager. Sven heeft ruime kennis van alle oplossingen van Prometheus Informatics (in het bijzonder E-Hour en E-Schedule) en is actief in zowel de transport, logistiek als afvalinzameling.

Dimitri Riry

Dimitri Riry

Junior Consultant

Dimitri ontwikkelt samen met de klant dialogen tussen de thuisbasis en mobiele gebruikers. Hij implementeert E-Tacho en maakt BI-dashboards, zodat klanten de juiste stuurinformatie uit onze oplossingen krijgen. Dimitri werkt sinds 2019 voor Prometheus Informatics.

Richard Krol

Richard Krol

Senior Business Consultant

Richard heeft veel kennis van – en ervaring met- voorverloning. Hij past sinds 2019 deze kennis toe binnen Prometheus Informatics, bij de implementatie van E-Hour bij onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u een gesprek met één van onze consultants?

Mail dan naar: consultancy@prometheus.nl

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan