+31 (0)318 541 111

+31 (0)318 541 111

Oracle APEX developer

Werken bij Prometheus?


Wil jij bouwen aan innovatieve oplossingen waarmee logistieke operaties soepel en optimaal verlopen? En met jouw software een verschil maken binnen de logistieke sector? Lees dan snel verder!

 

 Dit ga je doen

Als Oracle APEX Developer zorg jij samen met je collega’s in het Portal team voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwe softwareoplossingen voor de back-office van toffe transportondernemingen.

Als #OneTeam werk je volgens het scrum-principe, waarbij er elke drie weken nieuwe functionaliteiten worden opgeleverd. Vanaf de analyse tot realisatie en support; jij bent betrokken bij het hele proces.

  Jij past in ons team als

  • je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • je ervaren bent met C / C++ en Java;
  • werken volgens de Agile/Scrum aanpak jouw ding is;
  • je graag betrokken bent bij alle aspecten van softwareontwikkeling; analyse, realiseren en support;
  • kwaliteit van de softwarecode erg belangrijk voor je is;
  • je interesse hebt in de nieuwste ontwikkeltechnieken en maakt deze je gemakkelijk eigen;
  • ambitie, nieuwsgierigheid en fascinatie voor technologie bij jou niet ontbreekt.

  Heb je daarnaast ervaring met .NET? Dan is dat zeker een pre

  Dit bieden wij jou

  Een werkplek bij een informeel softwarebedrijf, waarbij er naast hard werken, ook ruimte is om plezier te maken. Collega’s staan voor elkaar klaar, met als doel om klanten blij te maken met onze oplossingen. We opereren daarbij als #OneTeam!

  Daarnaast ontvang jij:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw arbeidsvoorwaarden en werkervaring;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een werkplek in Veenendaal (en de mogelijkheid om 2 dagen/week thuis te werken)
  • Goede pensioenregeling;
  • Uitdagend werk waarin jij een verschil kan maken!

  Kennis van

  Als deel van de topsectoren waarin Nederland wereldwijd uitblinkt, is de transport, logistiek en waste sector de afgelopen jaren enorm aan het innoveren en digitaliseren. En om bij de top te blijven, betekent dit een continue vernieuwing van bedrijfsprocessen om deze steeds efficiënter in te richten en kostenbesparingen te realiseren. Prometheus Informatics helpt klanten hierbij.

  Prometheus Informatics is een softwarebedrijf uit Veenendaal, gespecialiseerd in transport en logistiek. Met de software die wordt ontwikkeld en geïmplementeerd, worden chauffeurs en backoffice medewerkers digitaal ondersteund in hun werkzaamheden. Van het uitvoeren van orders onderweg, tot het nemen van planningsbeslissingen in real-time. Prometheus onderscheidt zich door relevante data (zoals digitale tachograaf data, brandstofniveau, verkeersinformatie, etc) in real-time te verzamelen en te analyseren. En alles met elkaar verbonden in één platform. Zodat de operatie soepel en optimaal kan verlopen.

  Onze softwareafdeling bestaat uit een mobile team (functionaliteit voor de chauffeur) en een portal team (back-office functionaliteit). Beide teams werken volledig volgens de scrum-principes, waarbij er elke drie weken nieuwe functionaliteit wordt opgeleverd. Als Mobile App ontwikkelaar maak je deel uit van team mobile. 

   

  Interesse?

  Ben jij de geschikte kandidaat voor de functie van Oracle APEX developer? Reageer dan eenvoudig met je LinkedIn profiel via deze link.  Voor vragen kun je contact opnemen via 0318-541111 of een bericht via de LinkedIn job post.