Oracle DBA

Level up in je carrière. Solliciteer nu!


Prometheus helpt bedrijven binnen de afval- en transportbranche bij het digitaliseren, automatiseren en optimaliseren van hun operatie. Onze mobiele softwareoplossing ondersteunt de chauffeur onderweg en de backoffice oplossing ondersteunt de planner op kantoor. We zijn nauw betrokken bij de operaties van onze klanten en hierbij wordt onze software vaak ingezet voor essentiële bedrijfsprocessen. Het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit van onze klanten is dus van groot belang en daarom leveren we producten graag op een goede en veilige manier.

Dit ga je doen

Hier is een belangrijke rol voor jou weggelegd! Als Oracle Database Administrator ben je verantwoordelijk voor de Oracle omgeving die wij hosten voor onze klanten. Een aantal voorbeelden van werkzaamheden zijn:

 • Beheer en onderhoud van de Oracle klantomgeving;
 • Inrichting van de klantomgeving;
 • Installatie van releases;
 • Gebruikers- en applicatiebeheer;
 • Provisionen en beheren van klantschema’s;
 • Uitvoeren van installaties en updates van releases;

Daarnaast werken we met stand-by diensten om ervoor te zorgen dat onze databases altijd beschikbaar zijn.

Jouw ideale job?

Guido van der Zand vertelt je graag meer over de inhoud van deze vacature.

Bel (0)318 541 111
Mail info@prometheus.nl

Jij past in ons team als..

Voor ons team zijn we op zoek naar iemand die aantoonbare ervaring heeft als Database Administrator (DBA) met expertise in Oracle-databases.

Daarnaast is ervaring met samenwerking binnen DevOps-omgevingen een pré. Met onze software bieden we onze klanten een breed aanbod aan oplossingen en ons doel is om voor hen waarde te blijven creëren. Hier komt natuurlijk ook een stukje innovatie en vooruitstrevendheid om de hoek kijken.

Als kleinbedrijf is hier ook álle ruimte voor. Denk je graag mee over hoe processen verbeterd kunnen worden en heb je een toekomstgerichte blik? Dan zit je bij ons goed op je plek! We houden de lijntjes kort, zodat we samen kunnen blijven werken aan het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen.

Dit bieden we jou

Je gaat aan de slag bij een informeel bedrijf. We zijn ambitieus en innovatief, maar er is ook ruimte voor plezier. En hoe kun je jouw nieuwe collega’s nou op een betere, laagdrempeligere manier leren kennen dan met een potje darts of een fanatieke poolsessie? Collega’s staan voor elkaar klaar, met een belangrijk gezamenlijk doel: klanten blij maken met onze oplossingen.

Maar nu de belangrijke feiten op een rijtje. Naast leuke collega’s en uitdagend werk, krijg je van ons:

 • Een salaris van € 4.044 tot € 5.298 per maand, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding.
 • De mogelijkheid om thuis te werken
 • Een goed pensioen
 • Flexibele werktijden
 • Een laptop van de zaak
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding

Daarnaast is ons kantoor centraal in Nederland gelegen, vlakbij de A12. Maar Veenendaal is ook prima met het OV te bereiken.

Over Prometheus

Bij Prometheus Informatics werk je in een innovatief, inspirerend en datagedreven technologiebedrijf dat marktleider is in de automatisering van één van onze nationale topsectoren: transport en logistiek.

Hoe? We beheren de hele keten, van mobiele oplossingen tot en met de verwerking op kantoor. Door internationalisering en groei, ook bij bestaande klanten, zijn we op zoek naar nieuw talent om onze organisatie te versterken. Binnen je functie heb je volop de mogelijkheid je te ontwikkelen.

Liever een goed gesprek dan een brief

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Guido van der Zand kan je meer vertellen over de inhoud van deze vacature. Weet je genoeg en ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw gegevens en CV. Een sollicitatiebrief is niet nodig. Wanneer jouw ervaring passend is, ben je welkom op ons kantoor in Veenendaal voor een persoonlijk gesprek.

Direct solliciteren?

Guido van der Zand

Bel (0)318 541 111
Mail info@prometheus.nl

Reageer direct

Sollicitatieformulier (nieuwe stijl)

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.