Oracle PL/SQL en APEX Ontwikkelaar

Level up in je carrière. Solliciteer nu!

Wil jij bouwen aan innovatieve oplossingen waarmee logistieke operaties soepel en optimaal verlopen? Als Oracle PL/SQL en APEX Ontwikkelaar lever je een bijdrage aan de (door)ontwikkeling van onze backoffice-oplossing. Hoe? Dat vertellen we je graag!

Onze software-afdelingen

Met onze softwareoplossingen ondersteunen we de chauffeur onderweg en de backoffice medewerkers op kantoor. Binnen Prometheus zijn er dan ook twee ontwikkelteams: Team Mobile en Team Portal. Team Mobile zet zich in voor het onderhoud en de ontwikkeling van onze mobiele oplossing en als onderdeel van Team Portal focus jij je op het onderhoud en de ontwikkeling van onze backoffice-oplossing. Dit doe je, net als Team Mobile, volgens de Scrum-principes. Elke drie weken werk je toe naar de oplevering van een nieuwe functionaliteit.

Jouw ideale job?

Ronald Schippers vertelt je graag meer over de inhoud van deze vacature.

Bel (0)318 541 111
Mail info@prometheus.nl

Jij past in ons team als..

Voor ons team zijn we op zoek naar iemand die beschikt over een hbo werk- en denkniveau en die ervaren is met:

  • Oracle RDBMS en PL/SQL
  • Oracle APEX
  • jQuery/Javascript
  • HTML5
  • CSS

Heb je ervaring met het volgende? Dan is dit een pré!

  • XML
  • RESTful web services
  • JSON

Dit bieden we jou

Je gaat aan de slag bij een informeel bedrijf. We zijn ambitieus en innovatief, maar er is ook ruimte voor plezier. En hoe kun je jouw nieuwe collega’s nou op een betere, laagdrempeligere manier leren kennen dan met een potje darts of een fanatieke poolsessie? Collega’s staan voor elkaar klaar, met een belangrijk gezamenlijk doel: klanten blij te maken met onze oplossingen. De indicatieve salarisrange voor deze functie is €2.951 tot €4.932 per maand afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Daarnaast krijg je een laptop, een goed pensioen, een bonusregeling, leuke collega’s en natuurlijk ook heel uitdagend werk.

Over Prometheus

Bij Prometheus Informatics werk je in een innovatief, inspirerend en datagedreven technologiebedrijf dat marktleider is in de automatisering van één van onze nationale topsectoren: transport en logistiek. Wij praten niet alleen over cloud, big data en Internet of Things, we verkopen concrete producten aan klanten en dit doen we vaak al jaren.

Hoe? We beheren de hele keten, van mobiele oplossingen tot en met de verwerking op kantoor. Door internationalisering en groei, ook bij bestaande klanten, zijn we op zoek naar nieuw talent om onze organisatie te versterken. Binnen je functie heb je volop de mogelijkheid je te ontwikkelen en werk je nauw samen met ontwikkelaars, systeembeheerders en applicatiebeheerders.

Ben jij onze nieuwe ontwikkelaar?

Ons team bestaat uit een groep ambitieuze, nieuwsgierige mensen met een fascinatie voor technologie. We werken op een effectieve en flexibele manier volgens de Agile/Scrum-aanpak. De kwaliteit van software staat hierbij voorop. Daarnaast verdiepen we ons blijvend in nieuwe ontwikkeltechnieken én maken deze ons eigen. Kun jij je hierin vinden en ontwikkel je naast software ook graag jezelf? Dan zijn wij er zeker van dat je binnen ons team past.

Liever een goed gesprek dan een brief

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Ronald Schippers kan je meer vertellen over de inhoud van deze vacature. Weet je genoeg en ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw gegevens en CV via het contactformulier. Een sollicitatiebrief is niet nodig. Wanneer jouw ervaring passend is, ben je welkom op ons kantoor in Veenendaal voor een persoonlijk gesprek.

Direct solliciteren?

Ronald Schippers

Bel (0)318 541 111
Mail info@prometheus.nl

Reageer direct

Sollicitatieformulier (nieuwe stijl)

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.