Customer Support Medewerker

Level up in je carrière. Solliciteer nu!

Prometheus helpt bedrijven binnen de afval- en transportbranche bij het digitaliseren, automatiseren en optimaliseren van hun operatie. Onze mobiele softwareoplossing ondersteunt de chauffeur onderweg en de backoffice oplossing ondersteunt de planner op kantoor. We zijn nauw betrokken bij de operaties van onze klanten en hierbij wordt onze software vaak ingezet voor essentiële bedrijfsprocessen. Het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit van onze klanten is dus van groot belang.

Dit ga je doen

Hier is een belangrijke rol voor jou weggelegd! Als Customer Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor de eerstelijns ondersteuning van klanten en interne gebruikers. Je draagt hierbij zorg voor het tijdig en correct bedienen van klanten. Je doet dit samen met je directe collega’s van het Customer Support team. Daarnaast sta je nauw in contact met de tweedelijns support, oftewel Functioneel Applicatiebeheer. Jouw verantwoordelijkheden op een rijtje:

 • Als Customer Support Medewerker ben je primair verantwoordelijk voor de correcte behandeling van eerstelijns vragen, verzoeken en incidenten.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers en leveranciers.
 • Ook zorg je ervoor dat incidenten en aanvragen correct en binnen de afgesproken Service Level Agreements (SLA’s) worden opgelost of met juiste en volledige informatie worden doorgezet naar de tweede lijn (Functioneel Applicatiebeheer).

Voorbeelden van specifieke taken hierbij zijn:

 • Het registreren van meldingen in ons registratie systeem Topdesk (‘entitlen’).
 • Beheren van eerstelijns tickets.
 • Het telefonisch zelfstandig beantwoorden/afhandelen van eerstelijns (software)vragen en incidenten of zorgdragen voor escalatie naar de tweede lijn.
 • Voorbereiden en samenstellen van hardware leveringen.
 • Magazijnbeheer, bijhouden van voorraad.
 • Beoordelen van reparaties.
 • Planning en coördinatie van inbouw en reparatie opdrachten op klantvoertuigen (‘Vehicle Services’).
 • Ontvangen van binnenkomende pakketten.
CTA-Sven-Prometheus-Vacature

Jouw ideale job?

Hi! Ik ben Wesley Eijlander,
Teamleader Servicedesk bij Prometheus.
Wil je meer weten?

Bel (0)318 541 111
Mail info@prometheus.nl

Je past in ons team als..

Voor ons team zijn we op zoek naar iemand die minimaal MBO ICT-beheer niveau 3 heeft afgerond. Andere functie-eisen en vaardigheden zijn:

 • Je denkt en handelt klantgericht, met oog voor het bedrijfsbelang.
 • Je beschikt over goede communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands/Engels).
 • Je hebt affiniteit met mobiele hardware.
 • Heb je ervaring met ITIL? Dan is dit een pré!

Denk je graag mee over hoe processen verbeterd kunnen worden en heb je een toekomstgerichte blik? Dan zit je bij ons goed op je plek! We houden de lijntjes kort, zodat we samen kunnen blijven werken aan het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen.

Dit bieden wij jou

Je gaat aan de slag bij een informeel bedrijf. We zijn ambitieus en innovatief, maar er is ook ruimte voor plezier. En hoe kun je jouw nieuwe collega’s nou op een betere, laagdrempeligere manier leren kennen dan met een potje darts of een fanatieke poolsessie? Collega’s staan voor elkaar klaar, met een belangrijk gezamenlijk doel: klanten blij maken met onze oplossingen.

Maar nu de belangrijke feiten op een rijtje. Naast leuke collega’s en uitdagend werk, krijg je van ons:

 • Een indicatief salaris van € 2.067- € 3.906 per maand, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding.
 • Een premievrij pensioen, met mogelijkheid tot bijsparen.
 • Flexibele werktijden.
 • Een laptop van de zaak.

Over Prometheus

Bij Prometheus Informatics werk je in een innovatief, inspirerend en datagedreven technologiebedrijf dat marktleider is in de automatisering van één van onze nationale topsectoren: transport en logistiek.

Hoe? We beheren de hele keten, van mobiele oplossingen tot en met de verwerking op kantoor. Door internationalisering en groei, ook bij bestaande klanten, zijn we op zoek naar nieuw talent om onze organisatie te versterken. Binnen je functie heb je volop de mogelijkheid je te ontwikkelen.

Liever een goed gesprek dan een brief

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens. Guido van der Zand kan je meer vertellen over de inhoud van deze vacature. Weet je genoeg en ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw gegevens en CV via het contactformulier. Een sollicitatiebrief is niet nodig. Wanneer jouw ervaring passend is, ben je welkom op ons kantoor in Veenendaal voor een persoonlijk gesprek.

Direct solliciteren?

CTA-Sven-Prometheus-Vacature

Wesley Eijlander

Bel (0)318 541 111
Mail info@prometheus.nl

Reageer direct

Sollicitatieformulier (nieuwe stijl)

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.