Nieuwsartikel

Aangenaam, onze nieuwe collega’s!

Tijdens de zomerperiode hebben we twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Roel van Ree en Hans Dimmendaal. Beide zijn zij aan de slag gegaan als ontwikkelaar. Ze stellen zich graag even voor!

Guido van der Zand - Prometheus Informatics - Nieuwe Collega

Roel van Ree – Oracle ontwikkelaar

Mijn naam is Roel van Ree en ik ben Oracle ontwikkelaar. Ik woon in Nijmegen samen met mijn vriendin. Bijna 30 jaar geleden ben ik opgeleid tot klassiek Oracle ontwikkelaar. Sindsdien heb ik bijna altijd als Oracle IT consultant gewerkt in verschillende rollen zoals ontwikkelaar, analist, opleider of field manager. Tevens heb ik verschillende malen in de OR gezeten. Ik heb veel met het ERP van Oracle – E-Business Suite – gewerkt. Daarnaast heb ik veel ervaring met de low-code van Oracle – Apex – en met de middleware van Oracle – SOA Suite – om web service te bouwen.

Buiten het werk sport ik graag. Je kunt me in de fitness zien, maar ook veel op de racefiets of MTB. In het verleden heb ik gevoetbald en aan atletiek gedaan. Binnen atletiek heb 7 jaar training gegeven aan de sprinters.

Guido van der Zand - Prometheus Informatics - Nieuwe Collega

Hans Dimmendaal – Ontwikkelaar Apex

Ik ben Hans Dimmendaal, ontwikkelaar voor de Portal Apex applicatie. Ik heb veel zin om nieuwe functies toe te voegen en indien nodig, verouderde software te verbeteren.

Het zoeken naar andere opties, overleggen over optimalisaties en het bouwen van nieuwe toepassingen maakt dat ik met plezier ontwikkel. Ook monitoring van applicaties en performance verbeteringen zijn gebieden waar ik graag aan werk.

Ik woon met mijn vrouw, onze zoon en een witte herder in Eibergen. Ik doe aan verschillende sporten en daarnaast ben ik ook dit jaar weer voetbaltrainer van het team van onze zoon, jongens onder 15-2. Ik ben een motorrijder en als ik naar kantoor ga kom ik met de motor, dit geeft mij meer tijd en daarmee meer rust.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan