Referenties

Klantcase Rabelink

Bouw Logistics Services

Ze hebben een duidelijk doel: de sterkste zijn in het vervoer van wijnen en gedestilleerde dranken. Al jarenlang importeert Bouw Logistics Services wijn uit verre landen en verkopen deze aan hun eindklant. Denk daarbij aan retail, groothandel, horeca en een klein deel aan particulieren. Bij het behalen van hun doel is het uiterst belangrijk dat de logistieke operatie op rolletjes loopt. Daarvoor gebruiken zij de software van Prometheus. Wij spraken Ronald Hagers, transportmanager bij Bouw Logistics Services over deze samenwerking.

Lees de hele case

Klantcase Rabelink

Van Kaathoven

Negentig auto’s, waarvan veertig voor huishoudelijke én vijftig voor commerciële inzameling, en tweehonderdduizend aansluitingen in Oost-Brabant en Limburg: Van Kaathoven, onderdeel van de Ortessa Groep, is een belangrijke speler in het inzamelen van afval. Om dat in goede banen te leiden, zijn ze afhankelijk van een goed doordacht logistiek proces. En uiteraard van planners, chauffeurs en ICT. Voor dat laatste werken ze nu bijna een jaar met de guided navigation software van Prometheus. En dat bevalt goed. Wij spraken met Frank Salens, manager ICT en Rick van der Heijden, manager logistiek, beiden werkzaam bij Van Kaathoven.

Lees de hele case

Klantcase Rabelink

Lammertyn

Een jaar geleden zocht Koen Lammertyn, directeur van Lammertyn, een oplossing voor de routebegeleiding van hun chauffeurs. Geen onhandige routekaarten of allerlei verschillende tools om de route te bepalen. Maar eenmalig inloggen en de route-instructies opvolgen. De chauffeur ziet precies waar hij moet zijn en wat de regelgeving voor het gebied is. Dus die ene tussenstop bij de school ligt niet op de route als deze nét uitgaat. De chauffeur blij dat hij snel de weg op kan, de klant ook blij met de geleverde service!

Lees de hele case

Klantcase Rabelink

Rabelink Logistics

De samenwerking tussen Prometheus Informatics en Rabelink Logistics kende niet bepaald een vliegende start. De eerste generatie boordcomputers bleek in de praktijk niet voldoende aan te sluiten op de bedrijfsvoering, wat de nodige uitdagingen opleverde. Toch zijn beide partijen er sterker uitgekomen en ‘weten ze nu wat ze aan elkaar hebben’, aldus John Hensen (Prometheus Informatics) en Tino Bömer (Rabelink Logistics).

Lees de hele case

Chauffeur Rob Kooij Koopman praktijk

Koopman Autotransport en General Cargo

De samenwerking tussen Koopman Autotransport, Koopman General Cargo en Prometheus kwam ruim een decennium geleden tot stand. Koopman had op dat moment behoefte aan een data gedreven oplossing die toeliet parameters zonder maatwerk in- en uit te schakelen.

Lees de hele case

Chauffeur Rob Kooij Koopman praktijk

GP Groot Inzameling & Recycling

De samenwerking tussen Prometheus Informatics en GP Groot inzameling en recycling startte in 2007 met de integratie van Waste Management en Urenregistratie en -verwerking. Rapportages werden toen nog gemaakt op basis van de gegevens van GP Groot’s Transport Management Systeem. Inmiddels wordt rechtstreeks informatie uit de applicaties van Prometheus Informatics gehaald voor een directe verwerking in een zelf ontwikkeld BI-dashboard.

Lees de hele case

Al bekend met onze slimme planmodule?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan