Prometheus_Pand_Veenendaal-2
contact-mobiel

Over Prometheus

Wij zijn Prometheus Informatics, uw partner in (internationaal) transport en logistiek.
Sinds 1989 helpen wij organisaties bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen met onze innovatieve softwareoplossingen. Hoe? Onze software brengt datastromen vanuit het gehele operationele proces samen in één Transportation Mobility & Visibility Platform. De transparantie die hierdoor ontstaat stelt transportbedrijven en afvalinzamelaars in staan om in controle te blijven over de logistieke operatie en deze efficiënter in te richten. Het resultaat? Verhoogde productiviteit, meer duurzaamheid en kostenbesparing.

Missie: ‘Level up for smart logistics’. Wij helpen bedrijven hun operationele processen naar een hoger niveau te tillen met behulp van ons transportation mobility and visibility platform.
Visie: ‘Operation first’. Wij streven ernaar om internationaal transportbedrijven te ondersteunen met onze oplossingen en logistieke operaties in real-time te vereenvoudigen.

Prometheus is ISO 9001:2021 (kwaliteitsmanagementsystemen) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd.

Onze waarden:

  • Klantgerichtheid: De logistieke operaties van onze klanten staan bij ons centraal en elk proces is uniek. Daarom zorgen wij als strategisch partner ervoor dat onze software van A tot Z naadloos aansluit op de wensen en behoeften vanuit uw operatie.
  • Innovatie: Ons platform berust op vooruitstrevende state-of-the-art technologieën om ervoor te zorgen dat uw operatie nóg efficiënter en inzichtelijker wordt.
  • Samenwerking: Uw bedrijf naar een hoger plan tillen bereiken we alleen met totale transparantie. Onze consultants vormen de schakel tussen uw klantbehoefte en een innovatieve, passende softwareoplossing. Samen zorgen we ervoor dat uw onderneming kosten en tijd bespaart en uw chauffeurs veiliger de weg op gaan.

Binnen Prometheus speelt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een grote rol in de ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande oplossingen. Zo draagt de rijstijlanalyse oplossing bijvoorbeeld bij aan de reductie van CO2 en stikstof, terwijl de track en trace oplossing of Guided Navigation zorgt voor verbeterde verkeersveiligheid.