+31 (0)318 541 111

Over Prometheus

Prometheus Informatics helpt organisaties al sinds 1989 bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Dankzij onze innovatieve softwareoplossingen geven inzicht, rust en zorgen ervoor dat u grip krijgt -en kunt sturen op- uw bedrijfsdoelstellingen. Hoe? Onze expertise op het gebied van operationele platformen en integratie met vele databronnen stelt ons in staat om zowel kwalitatieve data vanuit eigen software oplossingen als uit data uit partneroplossingen samen te voegen. Slechts dan kunt u uw hele waardeketen besturen; van strategie tot operationele omzetting en terug.

Met de gebalde kracht van 30 jaar ervaring in transport, logistiek en afvalinzameling is Prometheus Informatics een bewezen, betrouwbare gids op uw reis naar digitale transformatie. 

Visie en missie

Wij snappen wat u als vervoerder binnen de transport- logistiek- en/of waste markt beweegt. En we leveren… áltijd! Lees hier meer over onze missie, visie en propositie. 

Consultants

Onze consultants vormen de schakel tussen uw klantbehoefte en een innovatieve, passende softwareoplossing. Het team bestaat uit een mix van oudgedienden en nieuwkomers.

Werken bij

Werken bij Prometheus Informatics betekent werken in een relatief klein, hoog gemotiveerd team met een grote impact op de kritische bedrijfsvoering van klanten. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. Bekijk hier onze actuele vacatures.

MVO

Veel van onze softwareoplossingen hebben naast een functionele, ook een maatschappelijke waarde. Denk aan de reductie van CO2-uitstoot. 

Locatie Veenendaal

Neem contact op