Prometheus op de ICT & Logistiek beurs 2022  

Blog

Hoe zet je IT in voor een duurzaam logistiek proces?

Ook dit jaar waren wij weer aanwezig op de ICT en Logistiek beurs in Utrecht. Op 8, 9 en 10 november konden bezoekers voor vragen en informatie terecht bij onze stand. Een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Prometheus en de softwareoplossingen die wij aanbieden. Was jij er niet bij? Geen probleem! We vertellen je graag hoe dit in zijn werk gaat.

Een eerste kennismaking

Allereerst vinden we het belangrijk om je een beeld te geven van de softwareoplossingen die wij aanbieden. Daarnaast zijn we natuurlijk ook heel benieuwd naar jou als persoon en bedrijf. Als er mogelijk een match is vertellen we je graag meer over ons Real-Time Transportation Visibility Platform. Binnen dit platform worden datastromen vanuit het gehele operationele proces samengebracht. Dit houdt in dat er beter, real-time inzicht is in verschillende datastromen. Denk hierbij aan data uit het voertuig, de digitale tachograaf en het verkeer. Zo ben je meer in controle over de logistieke operatie en kun je deze efficiënter inrichten. Ook zorgt dit voor meer gemak en veiligheid onderweg en kun je kosten besparen.

De oplossingen die Prometheus biedt

Misschien denk je nu: hoe werkt dit dan precies? Je kunt kiezen voor verschillende oplossingen die gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in onze mobiele oplossing. Deze alles-in-een-oplossing wordt samengesteld op  basis van jouw wensen en behoeften, iets waar we jou graag bij helpen. Een aantal voorbeelden van oplossingen zijn: 

  • Track & Trace. Bespaar kosten en tijd door het maken van optimale ritplanningen. Onze oplossing toont de locaties van al uw voertuigen (en trailers of objecten) overzichtelijk en geografisch met behulp van gps tracking. 
  • Begeleide navigatie. Maak ritten efficiënter en gemakkelijker voor jouw chauffeurs door begeleide navigatie.  Zo weten zij precies welke (inzamelings-)route er afgelegd moet worden, welke acties er op welke locatie gedurende de route uitgevoerd moeten worden en wat eventuele aandachtspunten zijn.  
  • Rijstijlanalyse. Vergroot je het inzicht in het rijgedrag van jouw chauffeurs en motiveer hen met directe en real-time feedback om zuiniger en efficiënter te rijden.  
  • Rij- en rusttijdenbeheer. Zet jouw chauffeurs maximaal in met een efficiëntere planning en een verhoogde veiligheid voor jouw chauffeurs. Verzamel daarnaast gemakkelijk remote de Tacho-informatie.  
  • Uren registratie- en verwerking. Vereenvoudig jouw administratie met een volledige en gedetailleerde urenregistratie, van zowel rijdend als niet-rijdend personeel.  
  • Document management. Zorg ervoor dat jouw chauffeurs altijd de juiste documenten bij de hand hebben voor een bepaalde locatie of om te voldoen aan bepaalde wetgeving. 
  • Waste management. Krijg optimale grip op jouw inzamelingsoperatie dankzij de real-time verbinding tussen onze backoffice oplossing en de mobiele software in jouw voertuigen. Onze complete oplossing voor de afval, milieu en recycling sector biedt inzichten aan de hand van kwalitatief hoogwaardige data, waardoor je inzicht in het volledige logistieke proces krijgt. 

 

Demonstratie Real-Time Transportation Visibility Platform

Enthousiast geworden? Dan wisselen we graag een visitekaartje uit en nodigen we je uit voor een demonstratie van onze software. Zo kun je ervaren wat een alles-in-een-oplossing voor jouw organisatie kan betekenen. Een demonstratie is geheel gepersonaliseerd en ingericht op de oplossingen waar jouw interesse naar uit gaat. Daarom plannen we eerst een contactmoment om te inventariseren wat jullie als bedrijf doen, waar de behoefte ligt en hoe jullie huidige landschap eruit ziet. Tijdens de demonstratie krijg je inzicht in onze mobile software en ons web-based platform. Dit kan zowel bij ons op locatie in Veenendaal, of we komen bij je langs. 

Benieuwd wat ons platform voor jou kan betekenen?

Neem contact op met onze accountmanagers via sales@prometheus.nl. Dan helpen wij je graag verder.

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan