Headerbeeld_GuidedNavigationFlex-Prometheust

Digitaal tachograaf uitlezen op afstand

Makkelijk tachograaf uitlezen, altijd de meest actuele gegevens

Handmatig bestanden downloaden omdat dit wettelijk vereist is, contact met chauffeurs over hun rij- en rusttijden; het is niet meer nodig. Het overnemen van data is tijdrovend en een fout is zo gemaakt. Maar met een digitale tachograaf mist u geen enkel bestand meer. U mist geen meldingen, weet precies waar de chauffeur zich bevindt en wat zijn status is.

Digitaal de tachograaf uitlezen op afstand geeft inzicht in de rij- en rusttijden, waar de chauffeur zich ook bevindt. Geen download van bestanden of afstand afleggen nodig. De tachograaf gegevens en chauffeurskaarten gaan automatisch naar de cloud, waardoor ze realtime beschikbaar zijn voor u als planner. Zo weet u op elk moment de status van een chauffeur.

Transportation Mobility & Visibility Platform van Prometheus

Automatische alerts voor chauffeur en planner
De tachograaf uitlezen op afstand geeft grip op de planning met automatische alerts. U ziet niets over het hoofd en fouten maken is bijna niet meer mogelijk. Met het Transportation Mobility & Visibility Platform van Prometheus hoeft u als planner niet meer de rij- en rusttijden in de gaten te houden. Wanneer het tijd is om te rusten verschijnt er een alert op de boordcomputer of mobiele oplossing, waardoor chauffeurs exact weten wanneer en hoe lang er gerust moet worden.

icon_vink_blauw

Automatische updates en alerts

icon_vink_blauw

ISO 27001 én ISO 9001 certificering

icon_vink_blauw

Alle data in één veilige omgeving

icon_vink_blauw

Besparen op tijd en kosten

Digitaal tachograaf uitlezen op afstand

Ja, ik wil grip op de planning

Zonder digitale tachograaf:

M

Kans op menselijke fouten

M

Tijdrovende administratie

M

Moeilijke compliance controle

Met digitale tachograaf:

icon_vink_blauw

Minimaliseert operationele risico’s

icon_vink_blauw

Grip op de planning

icon_vink_blauw

Inzicht in rij- en rusttijden

icon_vink_blauw

Directe naleving van regelgeving

Voldoe aan de wetgeving

In de logistieke wereld is naleving van regelgeving cruciaal. Een overtreding kan leiden tot boetes, operationele vertragingen en zelfs reputatieschade. Zonder geautomatiseerde systemen is compliance controle een uitdaging. Handmatige controles zijn tijdrovend, en de complexiteit van wetten zoals de EU-verordening 561/2006 en de AETR-regels maakt het makkelijk om details over het hoofd te zien. Met het Transportation Mobility & Visibility Platform van Prometheus kunt u digitaal de tachograag uitlezen op afstand en voldoet u makkelijk aan de wetgeving, lees verder om te zien hoe het werkt.

“De boordcomputer praat met ons transportmanagementsysteem. Zo gaat alle informatie vanuit de truck automatisch naar de planners. Bovendien heeft de chauffeur de routes inzichtelijk, ook op de vaak lastige afleverlocaties. Zo hebben zowel chauffeur als planner alles digitaal waardoor zij efficiënt kunnen werken. De software maakt dat hele proces mogelijk.”

Ronald Hagers, Bouw Logistics Services

Realtime regie over de planning

Het gevoel dat u iets over het hoofd heeft gezien is verleden tijd. Met realtime alerts en updates heeft u altijd de meest recente gegevens bij de hand. Is een chauffeur bijna aan zijn maximale rijtijd toe? U ziet het direct en kunt meteen schakelen. Zo zorgt u niet alleen voor een tevreden klant, maar ook voor een tevreden chauffeur. Met het Prometheus Platform staat u altijd aan het roer, en loopt u nooit meer achter de feiten aan.

Plan met gemak, elke rit opnieuw
Als planner kent u de uitdagingen van het vak. Elke rit is een puzzel op zich, met talloze variabelen om rekening mee te houden. Maar stel u voor dat u met één blik op uw scherm de actuele rij- en rusttijden van al uw chauffeurs kunt zien, dankzij digitaal de tachograaf uitlezen op afstand. Dankzij het Prometheus Platform heeft u geen verrassingen meer, geen last-minute wijzigingen. U plant effectiever, efficiënter en met veel minder stress.

E-Hour corrigeren

Over Prometheus:

Prometheus Informatics is uw partner in (internationaal) transport en logistiek. Sinds 1989 helpen wij organisaties bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen met onze innovatieve softwareoplossingen. Hoe? Onze software brengt datastromen vanuit het gehele operationele proces samen in één Transportation Mobility & Visibility Platform. De transparantie die hierdoor ontstaat, stelt transportbedrijven en afvalinzamelaars in staan om in controle te blijven over de logistieke operatie en deze efficiënter in te richten. Het resultaat? Verhoogde productiviteit, meer duurzaamheid en kostenbesparing. Wij helpen bedrijven hun operationele processen naar een hoger niveau te tillen met behulp van ons platform.

Meer weten over onze digitaal tachograaf?

Demoaanvraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.