Nieuwsartikel

Aangenaam, onze nieuwe collega’s!

Sinds oktober is Helena de Groot bij ons werkzaam als accountmanager en vorige week is Guido van der Zand gestart als productmanager. Wederom twee hele mooie aanvullingen op ons team. Benieuwd naar Helena en Guido? Ze stellen zich graag aan u voor!

Guido van der Zand - Prometheus Informatics - Nieuwe Collega

Helena de Groot – Accountmanager

Helena vertelt: “Per oktober mag ik het sales team versterken in de rol van Accountmanager. Dit sluit aan op de affiniteit die ik heb met software en transport/logistiek. Ik hoop een prettige samenwerking op te bouwen met nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast denk ik graag mee over het optimaliseren van bedrijfsprocessen en hoe we met onze software de logistieke operatie van onze klanten kunnen verbeteren.”

Guido van der Zand - Prometheus Informatics - Nieuwe Collega

Guido van der Zand – Productmanager

Mijn naam is Guido van der Zand en ik ben product/development manager. Ik heb een passie voor ICT en softwareontwikkeling, waar ik al bijna 30 jaar in werkzaam ben. Ik heb in diverse rollen gewerkt en veel kennis opgedaan van de verschillende facetten van het vak. Ik vind het leuk om samen met een team een productvisie te creëren en te realiseren, waarbij ik rekening houd met de wensen en behoeften van alle stakeholders.

Naast mijn werk ben ik ook een trotse vader van 3 kinderen en een actieve vrijwilliger bij onze volleybal vereniging. Ik geef trainingen en coaching aan de jeugd en volwassene en ik ben tot voor kort ook voorzitter geweest van de technische commissie. Ik heb deze taak onlangs overgedragen om meer tijd te kunnen besteden aan andere belangrijke zaken in mijn leven, zoals mijn nieuwe carrière bij Prometheus.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan