Nieuwsartikel

Aangenaam! Onze nieuwe collega’s

De afgelopen tijd zijn er drie nieuwe collega’s bij Prometheus gestart. Stuk voor stuk een mooie aanvulling op ons team. We stellen ze graag aan je voor.

 

Peter Smeets – softwaretester

Vanaf begin januari versterkt Peter ons team als softwaretester. Peter heeft veel ervaring op het snijvlak tussen business en IT waardoor de stap naar softwaretester niet zo groot was. “Als de fouten in het systeem minder worden en de gebruiksvriendelijkheid toeneemt, dan komen er aan de voorkant minder incidenten naar binnen. Daar streef ik naar”, aldus Peter.

 

Mirjam Wagendorp – Oracle APEX ontwikkelaar

Ook sinds januari is Mirjam als Oracle APEX ontwikkelaar het Portal team komen versterken. “Ervaring heb ik in de afgelopen 25 jaar opgedaan bij verschillende bedrijven, onder andere in de metaal- en transportsector”, vertelt Mirjam “Wonend in Zevenaar geniet ik wandelend van de mooie omgeving van de Oude Rijnstrangen en de bossen van Montferland en de Veluwe. Andere hobby’s zijn tuinieren en windsurfen. Ik ben zeer welkom ontvangen en hoop mijn steentje te kunnen bijdragen aan de producten van Prometheus Informatics.”

 

Rick Meijer – Ontwikkelaar (mobile)

In Februari is Rick begonnen als ontwikkelaar. “Toffe software bouwen, dat is mijn passie. Als nieuw lid van het Mobile ontwikkelteam heb ik al mogen werken aan verschillende toepassingen waardoor onze software beter en sneller is geworden. In mijn vrije tijd experimenteer ik graag met nieuwe technieken die ik wellicht in mijn werk toe kan passen. Ik kijk er naar uit om onze klanten blij te maken met onze software!”

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan