Nieuwsartikel

Bezoek Prometheus op 18 en 19 mei tijdens het NVRD Jaarcongres 2022!

Yes, het kan weer! Op 19 mei is onze stand weer fysiek te bezoeken tijdens het NVRD Jaarcongres. Als sponsor nodigen wij u graag uit om langs te komen in de CineCity in Vlissingen. We kijken ernaar uit om met belangrijke spelers binnen de afvalbranche in gesprek te gaan over het thema van dit jaar; kwaliteit.

 

Hoe wij omgaan met kwaliteit? Onze collega’s geven alvast een preview van de betekenis van kwaliteit binnen hun afdelingen:

 

Wat is kwaliteit binnen Prometheus?

Bas Witjes (Controller): “Prometheus gaat voor kwaliteit door jaarlijks de ISO 9001 en 27001 certificaten te behalen op het gebied van zowel data security als kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast stellen we altijd de klant centraal en ligt de focus op continue verbetering. En dit doen we al ruim 30 jaar.”

Björn Oosterwijk (Account Manager): “Het feit dat wij geen standaard oplossingen gebruiken. Onze softwaremodules zijn flexibel en aanpasbaar aan uw operationele proces. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat onze oplossingen naadloos aansluiten op uw operatie.”

Hans Zeilmaker (Software Development Manager): “De kwaliteit van de software is goed als de klant op een gebruiksvriendelijke manier ondersteund wordt met zijn of haar werkzaamheden en de dagelijkse bedrijfsprocessen. Bij de afdeling softwareontwikkeling worden de oplossingen dagelijks automatisch getest, om zodoende de betrouwbaarheid van de software te borgen. Door een gestandaardiseerde manier van werken en het controleren van elkaars aanpassingen kunnen we nog meer kwaliteit garanderen.”

John Hensen (Operationeel Directeur): “Het bieden van volledige ontzorging aan onze klanten. Hierbij speelt onze redundante cloudoplossing een belangrijke rol, waarmee we onze zeer hoge uptime kunnen garanderen. Zo haalden we in 2021 een uptime van ver boven de 99%.”

Wij laten u graag zien hoe onze innovatieve oplossingen uw operatie vooruit kunnen helpen.
Zien we u tijdens het congres? Aanmelden kan via deze link.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan