Nieuwsartikel

Contractverlening met hardware bij Darling Ingredients

Goed nieuws: ook de aankomende jaren mag Prometheus zich inzetten voor de hard- en software van Rendac, onderdeel van Darling Ingredients. De komende periode zal de hardware van alle eigen voertuigen worden vervangen. Wat betekent dat alle Mopads, de huidige verouderde technologie, zullen worden vervangen door Samsung Tablets waarbij gebruik zal worden gemaakt van het Android platform. Dat betekent zowel vernieuwing als optimalisatie.

Contractverlening-met-hardware-bij-Darling-Ingredients

Nieuwe uitrusting met Squarell technologie

Met het vervangen van de hardware in de eigen voertuigen van Rendac is dit een grote en belangrijke stap voor beide organisaties. Al deze voertuigen zullen worden uitgerust met nieuwe tablets en gekoppeld worden met de Canbus middels Squarell technologie. Met de gekozen configuratie van Samsung en Squarell maakt de E-Mobile engine van Prometheus het mogelijk om real-time inzicht te krijgen in de logistieke operatie, zowel voor de chauffeur als voor de kantoormedewerker. Alles wat nodig is om inzicht te krijgen in de logistieke keten, zoals een koppeling met Canbus, maar ook PTO en IO-connecties, zullen geïntegreerd worden.

Update in software

Naast de hardware, zal ook de software worden vervangen. Zo wordt de meest actuele software geïmplementeerd, inclusief de nieuwste user interface, wat zorgt voor een betere look & feel op de boordcomputer van de chauffeur. Daarnaast wordt de laatste versie van het HERE kaartmateriaal geïmplementeerd, inclusief incrementele updates, zodat het kaartmateriaal altijd en overal up-to-date is.

Klaar voor de toekomst

Met deze ontwikkelingen zet Rendac belangrijke stappen richting een nog meer digitale toekomst. De komende jaren mag Prometheus wederom een belangrijke partnerrol vervullen in de verdere digitalisering en optimalisering van de logistieke operatie van Rendac.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan