Nieuwsartikel

Even voorstellen: Eric Schreur!

Sinds het begin van deze maand versterkt Eric het Prometheus team in de rol van Business Consultant. We zijn erg blij met de komst van Eric en wensen hem nogmaals hartelijk welkom. Wie is Eric? Dat vertelt hij graag zelf!

Guido van der Zand - Prometheus Informatics - Nieuwe Collega

Hallo allemaal! Op 1 mei ben ik, Eric Schreur, begonnen als Business Consultant bij Prometheus Informatics in Veenendaal.

De afgelopen drie weken ben ik druk bezig geweest met het leren kennen van al mijn nieuwe collega’s, de rollen binnen Prometheus, de producten en natuurlijk ook onze klanten. Het is veel om te verwerken, maar ik ben ervan overtuigd dat Prometheus een prachtig bedrijf is met geweldige kansen in de logistieke sector. Voor degenen die mij nog niet hebben gezien of gesproken, dat komt binnenkort zeker, want ik vind het erg belangrijk dat medewerkers samen het bedrijf van de toekomst vormen.

En wie ben ik privé? Ik ben 48 jaar jong, geboren in de Achterhoek (voor wie zich afvraagt waar mijn accent vandaan komt). Ik woon samen met mijn vrouw Miranda en onze dochter Amy Lynn (9) met veel plezier in Blaricum. Mijn hobby’s zijn snowboarden en met onze camper door heel Europa reizen. Deze zomer staan de F1 in Spa-Francorchamps en de Middellandse Zeekust op de planning, en we zullen in en om St.-Tropez te vinden zijn. F1, auto’s, vooral sportwagens en oldtimers, interesseren mij enorm. Nieuwe technieken fascineren me en ik probeer altijd voorop te blijven in ontwikkelingen.

 Wat betreft opleidingen, die vind ik vaak minder belangrijk. Een diploma vertelt me niet wat iemand daadwerkelijk kan. Mijn achtergrond is als volgt: na een basisopleiding Werktuigbouwkunde Commerciële Techniek ben ik in 1997 gaan werken in een metaalfabriek, waar ik direct verantwoordelijk werd voor het organiseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Ik ontdekte echter al snel dat mijn meerwaarde in bedrijven op een ander vlak ligt.

Na een aantal jaren ben ik voor de liefde naar Tilburg verhuisd, waar ik bijna 15 jaar heb gewoond en gewerkt in de winkelinterieurbouw als key account manager voor grote ketens in binnen- en buitenland.

In 2007 heb ik mijn eigen bedrijf, ESIN bv, opgericht en tot twee jaar geleden geleid. ESIN bv was ook aandeelhouder van mijn Duitse bedrijf EU Interiors GmbH, dat in Noord-Duitsland toonbanken, wandpanelen en dergelijke produceerde.

In 2013 ben ik getrouwd met Miranda en twee jaar later werden wij de trotse ouders van Amy Lynn. Ik had het geluk dat ik mijn bedrijven rustiger kon aansturen, waardoor ik flexibel de tijd had om voor mijn dochter te zorgen. Miranda heeft een zware managementpositie binnen de corporatiesector en stuurt 150 vakmannen aan. Tot Amy 2,5 jaar oud was, was ik er altijd voor haar. Een tijd die ik voor geen goud had willen missen en een kans die veel vaders helaas niet krijgen of nemen.

Na deze jaren begon het natuurlijk weer te kriebelen: wat ga ik nu doen?

In 2018 ben ik begonnen bij OutSmart International B.V., toen nog Werkbon App B.V., een SAAS-bedrijf en een van de grote spelers binnen de Field Service Management markt in de Benelux. Na verloop van tijd werd ik door mijn kennis van het Duits verantwoordelijk voor de Duitse markt en hebben we OutSmart Deutschland GmbH opgericht en opgebouwd. Het was een geweldige tijd! Na 5,5 jaar bij OutSmart, en na de overname door VISMA, veranderden de processen binnen het bedrijf echter zo drastisch dat ik me niet langer thuis voelde.

En dat is het moment waarop Prometheus in beeld kwam. Helena kende ik al als ambitieuze, jonge sales tijgerin toen ze mijn collega was bij OutSmart. Van de ervaren productspecialist bij OutSmart ben ik nu even helemaal blanco en afhankelijk van de kennisdeling door jullie allemaal. Het is fijn om zo welkom geheten te worden. Ik hoop mijn kennis en ervaring te combineren met die van het team om samen bij Prometheus bestaande klantrelaties te onderhouden en nieuwe doelen te stellen en na te streven.

 Ik heb er ontzettend veel zin in!

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan