Nieuwsartikel

Het NVRD jaarcongres 2023

11 mei is het weer tijd voor het NVRD jaarcongres. Dit congres wordt jaarlijks in mei door de NVRD, de branchevereniging voor afval- en reinigingsmanagement, georganiseerd. Het belooft een verbindend en inspirerend event te worden. Dit jaar zijn wij er weer als sponsor bij.

Zoek je grenzen op!

Elke editie van het NVRD jaarcongres staat in het teken van een specifiek thema. Dit jaar is het thema: ‘Zoek je grenzen op’. Dit kan al heel letterlijk genomen worden als je kijkt naar de locatie van het congres: bij RD4 in Heerlen. Naast dat wij 11 mei naar het zuidelijke puntje van Nederland afreizen, zoeken we ook op andere manieren grenzen op.

Innovatie is voor ons een belangrijke pijler, en innoveren kun je niet zonder grenzen op te zoeken én te verleggen. We zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze diensten en oplossingen. Dit doen we met oog voor de behoeften van onze klanten, duurzaamheid, trends,  ontwikkelingen en veranderingen in de markt.

Op deze manier kunnen wij onze klanten helpen met het verkennen van hún grenzen. Samen ontdekken we graag hoe u uw operatie zo duurzaam mogelijk inricht, inzicht vergroot en kosten bespaart.

Waste management

Hoe we dit doen? Wij bieden een complete oplossing voor de afval, milieu en recycling sector. Met deze oplossing krijgt u inzicht in het volledige logistieke proces. Door de real-time verbinding tussen onze backoffice oplossing en de mobiele software in uw voertuigen, krijgt u optimale grip op uw inzamelingsoperatie en wordt u voorzien van alle kritieke data waarop u uw processen verder kunt sturen en optimaliseren. Daarnaast bekijken we ook wat uw wensen en behoeften zijn, zo bieden we een oplossing die volledig aansluit op uw operatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over tijdens het NVRD jaarcongres. Zien we u daar? U kunt ons vinden bij stand 8!

Aanmelden kan hier.

 

Prometheus-NVRDCongres2023
Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan