Nieuwsartikel

Nieuwe collega en functiewisseling

1 april 2023 is Nadia gestart als Assistent Controller. Een functie die voorheen bekleed werd door Stefan van de Brug. Stefan is nog steeds bij Prometheus werkzaam, maar nu als Business Consultant.

Nadia Akrouh PrometheusNadia stelt zich graag aan jullie voor: “1 april ben ik gestart bij Prometheus als Assistent Controller. Ik ben al meer dan 20 jaar bezig met cijfertjes en nog steeds niet uitgekeken. Ik heb in die tijd ervaring opgedaan bij zowel internationale als kleine bedrijven.

In mijn vrije tijd geniet ik van de kleine dingen, zoals een boek lezen of activiteiten met de kinderen. Bij Prometheus ben ik in een hecht team met veel kennis terechtgekomen. De ICT wereld is nog vrij nieuw voor mij, dus er valt nog veel te leren op dit gebied. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit binnen Prometheus helemaal goed gaat komen.

Met de komst van Nadia is Stefan van functie gewisseld binnen Prometheus. Stefan is nu werkzaam als Business Consultant. Het kan dus heel goed zijn dat je Stefan nog wel spreekt, maar dan in een andere setting. Als Business Consultant inventariseert Stefan de wensen en behoeften van onze klanten, om vervolgens te bekijken hoe we deze wensen en behoeften kunnen realiseren met onze software.

Bij Prometheus kun je als nieuwe werknemer aan de slag, maar het is dus ook mogelijk om intern door te stromen naar een functie die beter bij jou of jouw ambitie past. Wil je ook onderdeel worden van ons #OneTeam? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan