Nieuwsartikel

Nieuwe features!

In 2022 hebben we diverse verbeteringen doorgevoerd in onze oplossingen. We delen graag een greep uit onze nieuwe functionaliteiten.

Fotografie-GP-Groot-oktober-2019-voor-Prometheus-Informatics-door-Sven-Scholten-13
 • E-Guided Navigation – Functionele uitbreidingen maken het opstellen en aanpassen van routes nog makkelijker. Ook hebben we E-Guided Flex geïntroduceerd. Hiermee kunnen chauffeurs, zonder extra bediening, eenvoudiger afwijkingen afhandelen als de volgorde binnen een route minder van belang is.
 • E-Portal Mobile – E-Workforce is vervangen door E-Portal Mobile waardoor de medewerkers-app meer functionaliteit biedt, zoals:
   • E-Fleet Mobile E-Fleet Mobile maakt het mogelijk om onderweg grip te houden op de operatie. Track & Trace van voertuigen en communicatie met chauffeurs is door deze oplossing mobiel mogelijk. Het is dus eigenlijk, zoals de naam als zegt, een mobiele versie van E-Fleet.
   • E-Hour De ingave van uren van niet-rijdend personeel is met E-Hour mogelijk. Daarnaast is het nu ook mogelijk om verlofaanvragen uit te voeren. Uiteraard kan dit alleen wanneer de gebruiker hier toestemming voor heeft.
   • E-DispatchMet deze oplossing heb je inzage in de dagplanning en een overzicht van de totaalplanning. Op de roadmap van 2023 staan de volgende uitbreidingen: een overzicht van de tegoeden, het tonen van de salarisbijlage en een actuele stand van de rij- en rusttijden.
 • E-Tacho standaloneDoor de introductie van E-Tacho standalone is het mogelijk om voertuig-/chauffeursdata uit te lezen zonder volledige implementatie van een standaard E-Mobile oplossing. Tacho gegevens kunnen op deze manier direct vanaf het voertuig worden gedownload, zonder dat de chauffeur hier iets voor hoeft te doen.
 • E-Dispatch Dit jaar hebben we de E-Dispatch module geïmplementeerd bij meerdere klanten, waarbij de functionaliteit is uitgebreid naar een diversiteit aan diensten. Daarnaast is gebruikersgemak en overzicht voor de gebruiker toegenomen. 

 

Uitbreiding van koppelingen

In 2022 hebben we diverse koppelingen met TMS en waste management systemen gerealiseerd. Ook hebben we voorbereidingen getroffen om nieuwe koppelingen te kunnen realiseren. Hierdoor wordt het voor onze klanten eenvoudiger om te koppelen met bestaande leveranciers.  

Heb je vragen over of wil je meer weten over onze nieuwe oplossingen? Neem dan vooral even contact op, we vertellen je graag meer of geven je met alle plezier een demo!  

Een prestatie welke we graag nog met je willen delen is de hoge uptime van onze E-Cloud omgeving. In 2022 is de uptime gemiddeld 99,95 geweest en in de afgelopen maand was deze zelfs 100%! 

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan