Nieuwsartikel

Opnieuw ISO-gecertificeerd: check ✔️

Elke dag beter, daar gaan we voor. Zodat uw operatie vooruit gaat.

Van het optimaliseren van onze dienstverlening tot aan het implementeren van klantenfeedback in onze oplossingen; elke dag focussen wij ons op verbetering. En dat doen we te allen tijde volgens de hoogste standaarden op het gebied van beveiliging en kwaliteit.

 

Zoals u van een software partner mag verwachten, houden wij ons aan – én zijn wij actief bezig met – de vereiste procedures die de certificering op het gebied van deze standaarden met zich meebrengen. Met trots delen wij daarom dat Prometheus wederom de ISO 27001 én ISO 9001 certificering heeft behaald!

Lees hieronder meer over de ISO en welke voordelen u haalt uit de samenwerking met een gecertificeerd bedrijf.

 

iso 9001 en iso 27001 seal

Wat houden de certificaten precies in?

ISO 27001 is een internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging. Een behaald certificaat geeft u als klant de zekerheid dat een bedrijf aan alle eisen rondom informatiebeveiliging voldoet. Vooral wanneer er gebruik gemaakt wordt van een managementsysteem en met inachtneming van de AVG-regels, is het bezit hiervan onmisbaar. Jaarlijks vindt er een nieuwe audit plaats, uitgevoerd door een onafhankelijke auditor.

Hetzelfde geldt voor de ISO 9001, welke de eisen controleert volgens de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Volgens deze richtlijnen stroomlijnen wij voortdurend onze processen, waarbij veel waarde wordt gehecht aan continue verbetering.

Wat betekent dit voor u als klant?

Prometheus laat hiermee zien een vertrouwde partij te zijn om mee samen te werken. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van privacy en een zorgvuldige omgang met vertrouwelijke gegevens. Onze laatste wapenfeiten in de praktijk:

Uw wagenpark geen moment uit de lucht

Door het hanteren van de kwaliteit verhogende procedures en richtlijnen, hebben wij in het laatste kwartaal van 2021 een 100% uptime van onze Cloud omgeving mogen noteren! Dit betekent dat onze applicaties, buiten de reguliere onderhoudsmomenten, 24/7 online en toegankelijk zijn. Zowel op kantoor als onderweg.

Altijd dubbel beveiligd

Wij gaan mee met de huidige eisen van de security maatregelen en hebben de nieuwste secure software in gebruik genomen hebben. Naast de Multi Factor Authenticatie (MFA) voor onze gebruikers (via app of hardware token), maken ook onze medewerkers gebruik van MFA.

Volledige transparantie en controle

Ook vinden wij dat onze klanten zelf inzicht in het aantal gebruikers en licenties moeten hebben. Dit kan de beheerder op een beveiligde manier zelf inzien in onze Cloud omgeving.

Bescherming tegen ongewenste acties van buitenaf

Een van onze voorwaarden om gebruik te maken van onze diensten is het activeren van al onze releases. Zowel voor de thuisbasis als de mobiele software. Zo garanderen wij dat alle klanten gebruikmaken van de meest recente security maatregelen. Samen met u voorkomen wij hiermee dat ongewenste acties van buitenaf (zoals LOG4J) uw operatie in gevaar brengen.

Benieuwd naar onze oplossingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan