Nieuwsartikel

Prometheus op de ICT & Logistiek 2023

Meld u aan en maak kans op Consultancy Strippenkaart!

Prometheus-Ict-Logistiek-2023

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig bij de vakbeurs ICT&Logistiek op 8 en 9 november 2023. Dit jaar draait dit event om het thema: ‘Fit For The Future’, met subthema’s als Automatisering, Datagedreven logistiek, Digitalisering en Duurzaamheid.

Neemt u datagedreven beslissingen?

Door toenemende concurrentie en lage marges binnen de transportsector is het een must om data te analyseren en beslissingen op resultaten te baseren. Het nemen van datagedreven beslissingen, samen met het digitaliseren en automatiseren van processen, maakt dat er vrijwel altijd een hoop winst te behalen valt. Denk hierbij aan besparing in tijd en kosten, maar ook meer gemak, productiviteit en veiligheid onderweg.

Meld u aan en maak kans op een consultancy strippenkaart

Wilt u het gebruik van uw software-oplossing optimaliseren, specifieke kennis in huis halen, uw medewerkers naar een hoger kennisniveau brengen of een kwaliteitsslag maken? Met onze consultancy strippenkaart zet u onze consultants naar wens en behoefte in voor functioneel applicatiebeheer zoals:

  • Inrichting- en optimalisatie van processen.
  • Opleidingen geven.
  • Procedures documenteren.
  • Instructies schrijven.
  • Meedenken over- en beoordelen van ontwerpen.
  • E-Mobile dialoog aanpassen.

Neemt u beslissingen op basis van onderbuikgevoel?

Voor logistiek- en IT-professionals is de ICT & Logistiek hét evenement om kennis te maken met logistieke automatiseringsoplossingen. Neemt u nu vooral beslissingen op basis van onderbuikgevoel? Ontdek hoe het verzamelen van een schat aan data ondersteuning kan bieden bij het maken van beslissingen die écht effect hebben! Zoals:

  • Data over de rijstijl van chauffeurs. Inzicht in de rijstijl van uw chauffeurs helpt bij het signaleren van verbeterpunten. Op deze manier kan er doelgericht een verbeteringsslag worden gemaakt. Met een duurzamere operatie, verminderd brandstofverbruik en tijdsbesparing als resultaat.
  • Data over route-optimalisatie. Voor de meest optimale en efficiënte inzet van chauffeurs en voertuigen.
  • Data over rij- en rusttijden. Voor meer veiligheid onderweg én een planning die naadloos aansluit op de beschikbaarheid van chauffeurs.
  • Vele andere variabelen die ten goede komen aan uw logistieke operatie

Bezoek onze stand (03.C024) en kom meer te weten over hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren, we voorzien u graag vrijblijvend van advies. Daarnaast vertellen we u meer over onze nieuwste oplossingen, zoals E-Analytics en de inzet van Intelligente Transportsystemen.

Prometheus op de ICT & Logistiek 2023
Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan