Nieuwsartikel

‘Special solution’ voor ‘Special company’ Mainfreight

 

“Special people, Special company” karakteriseert de unieke cultuur van wereldwijde logistiek dienstverlener @Mainfreight. Daar sluit Prometheus graag op aan met een “Special solution” voor de ondersteuning van Mainfreights “Lange Zware Vrachtvoertuigen” (LZV’s).

Door de inzet van nieuw materieel zocht Mainfreight een oplossing om de aslasten in zijn geheel af te kunnen lezen. Hiervoor hebben zij ons benaderd om tot een passende oplossing te komen. Één van de vereiste om onder andere in België te mogen rijden met een LZV voertuig, is dat de alle aslasten real-time moeten kunnen worden afgelezen.

nieuwsbericht_Mainfreight-

Na enig onderzoek en overleg kwam een passende oplossing tot stand. Er is gekozen om de aslasten van de gehele LZV uit te lezen en real-time te presenteren op een device in de cabine. Hierbij wordt standaard E-Mobile software gebruikt, waardoor deze aslasten eveneens op de thuisbasis voor de planner (ook real-time) inzichtelijk zijn.

Wederom een oplossingsgerichte uitbreiding binnen het Real-Time Transportation Visibility Platform van Prometheus.

Zoekt u ook een oplossing voor uw LZV’s? Of heeft u ook een uitdaging waarvoor u een oplossing zoekt? Neem vandaag nog contact op met sales@prometheus.nl!

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan