Nieuwsartikel

Webinar TomTom en Prometheus

Op woensdag 27 september organiseert TomTom in samenwerking met Prometheus een webinar: ‘Optimizing waste management with Prometheus’. Efficiënte afvalinzameling is enorm belangrijk voor de leefbaarheid van een stad. Maar hoe zorg je ervoor dat vuilniswagens op de juiste momenten naar de juiste inzamelpunten worden geleid?

ID13001-Prometheus-Webinar-2023-LinkedinPost-1100x630px9

Onze complete oplossing voor de afval, milieu en recycling sector biedt inzichten aan de hand van kwalitatief hoogwaardige data, waardoor u inzicht in het volledige logistieke proces krijgt. Voor een efficiënt afvalbeheer richten wij ons op verschillende aspecten, waar guided navigation er een van is.

Een aantal voordelen die hierbij komen kijken zijn:

  • Geen tijdsverlies: Verhoog de productiviteit doordat chauffeurs geen tijd zijn aan het zoeken van de juiste containers.
  • Optimale routes: Zorg ervoor dat chauffeurs geen tijd verspillen aan het rijden langs lege containers.
  • Meer gemak: Geef opgeslagen routes eenvoudig door aan nieuwe chauffeurs zonder hen in te moeten werken.

Aangedreven door TomTom-kaarten en verkeersgegevens helpt onze software chauffeurs en wagenparkbeheerders vrachtwagens van- en naar ophaalpunten te navigeren.

Agenda

In een sessie van 60 minuten zullen experts van TomTom en Prometheus de volgende onderwerpen bespreken en al uw vragen beantwoorden.

  1. Introductie
  2. Waste management: use case en complexiteit
  3. De rol van locatietechnologie binnen afvalbeheer
  4. TomTom-locatiegegevens en Prometheus
  5. TomTom als leverancier van locatiegegevens
  6. TomTom-kaarten en -navigatie voor wagenparkbeheer

In dit webinar laten wij zien hoe wij de technologie van TomTom inzetten voor onze afvalbeheerklanten. Daarnaast vertellen we onder andere over ons E-Mobile platform, de koppeling met intelligente stoplichten (ITS) en E-Guided Navigatie. Benieuwd hoe u als organisatie uw afvalinzamelingsproces kunt optimaliseren, om zo tijd en kosten te besparen?  Meld u dan aan via onderstaande knop.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen?

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan