Dispatch

Meer weten over onze dispatch oplossing?

Rijstijlanalyse icon

Snel en gemakkelijk de optimale inzet voor elke route

Hoe complexer de logistieke operatie, des te groter de uitdaging voor planners. Het inplannen van opdrachten wordt al snel gekenmerkt als een tijdrovende en frustrerende taak. Hoe zorgt u er daarnaast voor dat de efficiëntie binnen de planning behouden wordt? Of sterker nog, dat u opdrachten en routes koppelt op de meest optimale manier?

Een planningsmodule biedt hierbij de oplossing. Voor planners dé mogelijkheid om routes eenvoudig toe te wijzen aan voertuigen en teams, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende invalshoeken. Dit creëert rust in hun werkzaamheden, maar ook zekerheid dat uw opdrachten correct afgehandeld worden.

mobile software header icon

mobile software

N

Geen verloren uren: Maak optimaal gebruik van de beschikbare uren van elke chauffeur en zorg ervoor dat elke opdracht snel en effectief afgehandeld wordt.

N

Volledige duidelijkheid: Laat chauffeurs weten waar ze precies aan toe zijn, elke dag simpel doorgegeven via automatische mails. 

N

Altijd up-to-date: Schakel makkelijk met chauffeurs met real-time updates die direct op de boordcomputer verschijnen.

backoffice header icon

back-office

N

Compleet beeld: Maak keuzes op basis van een combinatie van alle aspecten; o.a. beschikbaarheid personeel, type voertuig, taken, duur van de opdracht, rij- en rusttijdenregels, en meer.

N

Efficiëntere planning: Haal het maximale uit de beschikbare voertuigen en chauffeurs. Ook voor milieustraat- en afzetopdrachten.

N

Opdrachten toewijzen makkelijker dan ooit: Werk snel en flexibel met de drag-en-drop functionaliteit.

Dispatch op kantoor

De dispatch module biedt maximale ondersteuning aan de planner. De optimale inzet van voertuigen en personeel wordt per route voorgesteld. Altijd rekening houdend met verschillende invalshoeken.

Daarnaast worden repeterende opdrachten automatisch volgens het rooster ingepland met de gewenste frequentie.
Ook behoort het inplannen van milieustraat opdrachten en het afhandelen van afzetopdrachten tot de mogelijkheden, afhankelijk van de service die vooraf is afgestemd.

Dispatch onderweg

Volledig inzicht van de geplande opdrachten is te allen tijde beschikbaar via ons Visibility Platform. Het uitgeven van de opdrachten aan de boordcomputer is vanzelfsprekend gekoppeld waardoor de chauffeur altijd op de hoogte is van de laatste updates. Ook worden de rij- en servicetijden meegenomen bij de berekening van de routeduur en zijn de ETA’s inzichtelijk.

Chauffeurs krijgen via mail of centraal overzichtsscherm inzicht in de planning voor de volgende dag(en).

Gebouwd op het Prometheus platform

Prometheus Platform
oplossingen
mobile icon
back office icon

Dispatch op het Prometheus Platform:

N

Drag-en-drop functionaliteit met handige filtermogelijkheden.

N

Integraties met onze andere oplossingen, zoals order management, rij- en rusttijdenbeheer, container management, en meer.

N

Mogelijkheid om opdrachten automatisch volgens het rooster in te laten plannen met de gewenste frequentie.

N

Zicht op alle facetten; o.a. opdrachten, type voertuig, beschikbaarheid chauffeurs, chauffeur koppeling, inzamelroutes, beladers, roosters, 'beste keuze' voor chauffeur per route en meer.

N

Eenvoudig af te handelen routes op de boordcomputer.

Meer weten over onze oplossing voor dispatch?

Neem contact met ons op!

Contactaanvraag productpagina (nieuwe stijl)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.