Rijstijlanalyse

Meer weten over rijstijlanalyse?

Rijstijlanalyse icon

Bespaar kosten en garandeer veiligere ritten

Een positieve verandering in het rijgedrag van uw chauffeurs leidt tot veiliger verkeer. Daarnaast zorgt deze verandering voor kostenbesparingen op brandstof, bandenslijtage en overig onderhoud van uw wagenpark. Dat is de filosofie achter onze configureerbare rijstijlanalyse-oplossing, die gemakkelijk in onze mobiele oplossing te integreren is.

Terwijl uw chauffeurs zich focussen op hun remgedrag of snelheid, heeft u via de portal toegang tot diverse rapportages die uw organisatie ondersteunen bij het realiseren van een positieve rijgedragsverandering binnen uw gehele wagenpark.

mobile software header icon

mobile software

N

Nauwkeurige ETA’s: Verbeter uw klantrelaties door transparantie te bieden over de actuele status van chauffeurs en verwachte aankomsttijden.

N

Eén overzicht: Verhoog de productiviteit en efficiëntie door alle informatie over uw wagenpark in één oogopslag inzichtelijk te hebben.

N

Meer flexibiliteit: Communiceer eenvoudig en snel met chauffeurs via een de chatfunctie met automatische vertalingen en integratie met onze andere modules.

backoffice header icon

back-office

N

Verhoogde veiligheid: Grijp op tijd in bij calamiteiten of veranderingen in het verkeer en beperk het risico op ongelukken met tijdige alerts en route-aanpassingen.

N

Betere dienstverlening: Beschik direct over de bewijslast die u nodig hebt om de waarborging van uw dienstverlening te garanderen en te voldoen aan de belastingverplichting met kilometerregistratie.

N

Efficiëntere communicatie: Laat uw chauffeurs zich volop concentreren op de weg door duidelijk communicatie zonder heen en weer te bellen.

Track en Trace op kantoor

Onze oplossing toont de locaties van al uw voertuigen (en trailers of objecten)  overzichtelijk en geografisch met behulp van gps tracking. Planners behouden zo real-time inzicht in welk deel van de route is afgelegd en waar chauffeurs zich bevinden.
De routekennis kan ook digitaal worden opgeslagen, waardoor u niet langer afhankelijk bent van de kennis van individuele chauffeurs. Chauffeurs hoeven niet meer ingewerkt te worden op een bepaalde route, met een flexibelere planning en bespaarde kosten als gevolg.

Track en Trace onderweg

Naast het inzien van opdrachtinformatie, geven chauffeurs gemakkelijk op de boordcomputer aan wanneer hun dienst start en stopt, wanneer ze moeten wachten om te kunnen lossen of wanneer ze pauze houden, waarbij alle tijdsacties geregistreerd worden.
Daarnaast beperkt de oplossing het risico op ongevallen door bepaalde gebieden geheel of op bepaalde tijden van een dag te vermijden. Zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw chauffeurs niet in de buurt van scholen rijden tijdens de haal- en brengmomenten.

Gebouwd op het Prometheus platform

Prometheus Platform
oplossingen
mobile icon
back office icon

Track en Trace op het Prometheus Platform:

N

Onafhankelijk van hardware

N

Automatische (en aan uw wensen aangepaste) meldingen onderweg

N

Real-time inzicht in de huidige status, locatie én historische informatie op dienstniveau beschikbaar per vrachtwagen

N

Eenvoudige en directe communicatie tussen chauffeur en planner (incl. automatische vertalingen)

N

Digitale/ gedeelde routekennis

Feiten & Cijfers

%

Minder kilometers

%

minder tijd in het verkeer

Meer weten over onze oplossing voor uw ritplanning?

Neem contact met ons op!

Contactaanvraag productpagina (nieuwe stijl)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.