headerbeeld_werken-bij_hires

Werken bij  Prometheus Informatics

Stap in de dynamische wereld van de logistiek en kom werken bij Prometheus!  Wij zoeken jou om samen te bouwen aan softwareoplossingen die onze klanten verder helpen.

Business Consultant

Wil jij klanten helpen bij de optimale inzet van onze software om daarmee de bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen?

Oracle PL/SQL en APEX ontwikkelaar

Wil jij bouwen aan innovatieve oplossingen waarmee logistieke operaties soepel en optimaal verlopen?

Customer Support Medewerker

Wil jij bijdragen aan het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit van onze klanten?

portret

Level up in je carrière. Solliciteer nu!

Bij Prometheus werken we in een klein team, maar maken we grote impact. Samen vertalen we complexe logistieke vraagstukken naar praktische softwareoplossingen, die onze klanten aantoonbaar verder helpen.
Zoals we bedrijven helpen groeien, doen we dat ook voor jou. We geven je vrijheid om je eigen functie in te vullen, ruimte te pakken en verder te ontwikkelen in je talenten. Want als jij groeit, dan groeit de klant mee.

Til jij onze operatie naar een hoger niveau?

Bij Prometheus werken we als één team, samen tillen we de logistieke operatie van onze klanten naar een hoger niveau. Door de innovatieve softwareoplossingen van Prometheus hebben onze klanten meer inzicht in hun logistieke organisatie. Vanuit verschillende disciplines staan wij onze klanten bij, met teamwork. En daar waar we hard werken, maken we ook veel plezier. Hoe we dat doen?

sidebeeld-werken-bij

Kennismaken?

Geen specifieke vacature op het oog, maar eerst kennismaken?
Of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.

Bel (0)318 541 111
Mail info@prometheus.nl