Business Consultant

Level up in je carrière. Solliciteer nu!

Wil jij klanten helpen bij de optimale inzet van onze software om daarmee de bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

In de functie van business consultant adviseer je klanten bij de optimale inzet van het Prometheus Transportation Mobility & Visibility Platform. Daarnaast voer je zelfstandig projecten uit met een succesvol eindresultaat. Bij grotere projecten kun je ook onderdeel uitmaken van een projectteam.

CTA-Sven-Prometheus-Vacature

Jouw ideale job?

Hi! Ik ben Sven van Hoeijen,
Teamleader Projectenbureau bij Prometheus.
Wil je meer weten?

Bel (0)318 541 111
Mail info@prometheus.nl

Jij past in ons team als..

Je een passie hebt voor software, transport en klanten. Mocht je ervaring hebben in het waste segment is dit een enorme pre.

De business consultant heeft een brede rol en richt zich op het verbeteren van bedrijfsprocessen. Een HBO opleiding en ervaring met onderstaande activiteiten is dan ook gewenst:

 • Inrichten/implementeren van software
 • Verzorgen van opleidingen bij klanten
 • Bouwen van rapportages in een BI-Tool
 • Vertalen van klantbehoeftes naar software ontwikkeling/inrichting
 • Klanten adviseren in het gebruik van software
 • Salesteam ondersteunen met productdemo’s
 • Vertegenwoordiging van de klant in de interne organisatie

Daarnaast ben je communicatief vaardig, stressbestendig en heb je leidinggevende skills. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is van belang. Duits is een pré.

Dit bieden wij jou

Een werkplek bij een informeel softwarebedrijf, waarbij er naast hard werken, ook ruimte is om plezier te maken. Collega’s staan voor elkaar klaar, met als doel om klanten blij te maken met onze oplossingen. We opereren daarbij als #OneTeam!

Daarnaast ontvang jij:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring
 • 25 vakantiedagen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; pensioenregeling, leaseauto en mobiele telefoon
 • Uitdagend werk waarin jij een verschil kan maken!

Over Prometheus

Als deel van de topsectoren waarin Nederland wereldwijd uitblinkt, is de transport, logistiek en waste sector de afgelopen jaren enorm aan het innoveren en digitaliseren. En om bij de top te blijven, betekent dit een continue vernieuwing van bedrijfsprocessen om deze steeds efficiënter in te richten en kostenbesparingen te realiseren. Prometheus Informatics helpt klanten hierbij.

Prometheus Informatics is een softwarebedrijf uit Veenendaal, gespecialiseerd in transport en logistiek. Met de software die wordt ontwikkeld en geïmplementeerd, worden chauffeurs en backoffice medewerkers digitaal ondersteund in hun werkzaamheden. Van het uitvoeren van orders onderweg, tot het nemen van planningsbeslissingen in real-time. Prometheus onderscheidt zich door relevante data (zoals digitale tachograaf data, brandstofniveau, verkeersinformatie, etc) in real-time te verzamelen en te analyseren. En alles met elkaar verbonden in één platform. Zodat de operatie soepel en optimaal kan verlopen.

Interesse?

Benieuwd of we een match zijn? Reageer dan eenvoudig via onderstaand formulier. Wil je eerst nog iets vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Direct solliciteren?

CTA-Sven-Prometheus-Vacature

Sven van Hoeijen

Bel (0)318 541 111
Mail info@prometheus.nl

Reageer direct

Sollicitatieformulier (nieuwe stijl)

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.