chauffeur_header

Chauffeur: van vervoerder tot visitekaartje

Leuker, sneller en makkelijker

Als chauffeur ben je anno 2019 veel meer dan iemand die een vracht van a naar b rijdt. Je houdt rekening met een strakke planning, je werkt in overeenstemming met uitgebreide wet- en regelgeving en speelt in op elke verandering die op je afkomt. Daarnaast word je geacht beter op de kosten te letten, door zuinig (en dus milieuvriendelijk) te rijden en op het juiste moment onderhoud te plegen. Tot slot wordt ook op een representatieve uitstraling steeds meer nadruk gelegd. 

Prometheus Informatics maakt het werk van chauffeurs leuker, sneller en makkelijker. Onze softwareoplossingen zorgen voor een punctuele levering bij de klant, keuze van de efficiëntste routes en inzicht in je rijstijl. Niet alleen wanneer je planning klopt, maar ook wanneer verstoringen optreden. Deze softwareoplossingen worden voor hun introductie op de markt implementatie altijd uitvoerig getest door eindgebruikers zoals jij, zodat de oplossing ook daadwerkelijk doet waarvoor we hem bedacht hebben!

proces_chauffeur_block-1

CHAUFFEUR EN TECHNOLOGISCHE INNOVATIES IN DE PRAKTIJK

Voor Prometheus staat gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker centraal. Daarom zoeken we zo nu en dan chauffeurs als Rob Kooij (Koopman) op die met onze software werken.
Lees verder…

chauffeur_beleving_close-up

OP PAD MET… CHAUFFEUR ROB KOOIJ

Wie zijn nou die chauffeurs die dag en nacht gebruik maken van Prometheus’ softwareoplossingen? Hoe ziet een gemiddelde werkdag en voor hun uit? Waar hebben ze behoefte aan onderweg? Er is eigenlijk maar één goede manier om daar meer over te weten te komen. Lees verder…

chauffeur_data_en_hardware

DE WIN-WIN VAN E-CODRIVE

E-Codrive geeft chauffeurs inzicht in hun rijstijl en laat precies zien waar verbetering mogelijk is. Zo rijdt je veiliger, duurzamer en zuiniger. Benieuwd naar hoe jouw organisatie alles uit E-Codrive kan halen? Je leest het in dit artikel. Lees verder…

Prometheus faciliteert:

Communicatiekanalen voor een snelle afhandeling

Inzicht in jouw rijstijl

De brug tussen planner, chauffeur en eindklant

De meest efficiënte routes

Prometheus faciliteert:

Snellere routes en kortere ritten

Communicatiekanalen voor een snelle afhandeling

Inzicht in jouw rijstijl

De brug tussen planner, chauffeur en eindklant

De meest efficiënte routes

Gewetenskwesties rondom de rust- en rijtijdenwet

Blog door Paul van Ruler

Hoe uitgerust begint u de maandag? Van het weekend een marathon gelopen, wezen voetballen met vrienden of net te diep in het glaasje gekeken tijdens de buurtbarbecue? Grote kans dat u net iets minder fit bent dan anders en de kwaliteit van uw werk er tijdelijk onder lijdt.

Onze klanten zeggen

%

2-7% Gemiddelde brandstofbesparing

%

Vermindering in reparatiekosten

Gemiddelde beoordeling rijstijl chauffeur na optimalisatie

Onze klanten zeggen

‘Niet alles is met technologie op te lossen of uit te sluiten, maar met creatieve oplossingen kom je een heel eind’

Koopman-chauffeur Rob Kooij